Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 18. 6. 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 227 klicev občanov. 53 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Nesreča pri delu – Štore

Včeraj, okoli 20. ure, so bili obveščeni o tragični nesreči pri delu, v kateri je umrl 29-letni moški. Nesreča se je zgodila v podjetju v Štorah, pri odvozu odpadnega železa z deponije v jeklarno. Do nesreče je najverjetneje prišlo, ker so varovala zaščitne košare za prevoz jekla, zadela moškega, ki je umrl na kraju nesreče. Okoliščine nesreče pri delu še preverjamo.

Kriminaliteta

Na območju Šentjurja so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel gotovino in zlatnino. Na Iršičevi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v kolesarnico stanovanjskega bloka in ukradel dve kolesi. Tatvino kolesa so včeraj obravnavali tudi v Velenju. V tem primeru ga je storilec ukradel iz kolesarnice ob osnovni šoli.

Izpred stanovanjskega bloka v Mežici je neznani storilec ukradel neregistrirano kolo z motorjem znamke APN6, rdeče barve.

V Trnovljah pri Celju sta včeraj dve ženski, ena svetlolasa stara okoli 60 let in druga temnolasa stara okoli 40, pozvonili pri lastniku hiše in ga prosili za vodo. Medtem, ko je šel po vodo, sta mu iz žepa jakne v predsobi, ukradli denarnico z gotovino in dokumenti.

Cestni promet

V Velenju so včeraj obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Šoštanja proti Velenju in je v krožišče zapeljal v nasprotni smeri ter trčil v voznika osebnega vozila, ki je v krožišču pravilno vozil. V trčenju se je lažje poškodovala sopotnica v vozilu povzročitelja prometne nesreče.

Na območju Slovenskih Konjic so zasegli neregistrirano motorno kolo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

VIR: PU Celje

Dogodki