Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 18.3.2019

Petek, 15. marec 2019

Tatvina registrskih tablic – Dobriša vas

V Dobriši vasi je neznanec s tovornega vozila ukradel obe registrski tablici.

Tatvina gotovine – Radeče

V trgovini v Radečah je neznani storilec izkoristil odsotnost prodajalke in blagajne ukradel gotovino.

Sobota, 16. marec 2019

Tatvina dveh koles z motorjem – Šentjur

V soboto so policisti bili obveščeni, da ej neznani storilec v Okrogu izpod gospodarskega poslopja ukradel neregistrirano kolo z motorjem znamke Tomos APN 6, sive barve.

V Šentjurju so v soboto obravnavali še eno tatvino kolesa z motorjem znamke Tomos APN 6, rdeče barve, registrskih številk CE AJ-26. Kolo z motorjem je bilo parkirano pod nadstreškom doma upokojencev.

Drzna tatvina – Slovenske Konjice

V soboto so bili obveščeni o drzni tatvini. Neznani storilec je iz sobe gostinskega objekta v Slovenskih Konjicah, medtem, ko je oškodovanec spal, iz denarnice ukradel gotovino.

Nedelja, 17. marec 2019

Vlom v župnišče – Slovenj Gradec

V nedeljo zjutraj so bili obveščeni o vlomu v župnišče v Slovenj Gradcu. Storilec, ki je vlomil tudi v sosednje stanovanje, ni ne iz župnišča in ne stanovanja ničesar ukradel. Škodo je lastnikom povzročil s poškodovanjem vrat.

Vlom v trgovino – Ravne na Koroškem

V Ravnah na Koroškem je neznani storilec razbil okensko steklo trgovine in ukradel dve motorni žagi.

Tatvina goriva – Lopata

Na avtocestnem počivališču Lopata so obravnavali tatvino goriva. Storilec ga je dobrih 1000 litrov ukradel iz rezervoarja ukrajinskega tovornega vozila.

Vlom v stanovanjsko hišo – Šentjur

V Šentjurju, na Cesti kozjanskega odreda, so včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je iz kuhinje ukradel mikrovalovno pečico iz garažnih prostorov pa več kosov orodja.

Tatvina kolesa – Velenje

V Velenju, na Ulici Františka Foita, je storilec iz kolesarnice ukradel moško kolo.

Tatvina – Laško

V Blatnem vrhu, na območju Policijske postaje Laško, je storilec iz zapuščenega gospodarskega objekta ukradel dve cisterni in večjo posodo molznega stroja.

Tatvina dveh koles z motorjem – Laško

V Brstniku, na območju Laškega, so včeraj obravnavali tatvino dveh koles z motorjem in sicer znamke Tomos APN 6, temno sive barve in Tomos 15 SLC, letnik rdeče barve.

Dogodki