Policijsko poročilo, 18. 2. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 199 klicev občanov. 51 klicev je bilo interventnih, dva nujna.
Policija

Cestni promet

Včeraj so na območju PU Celje obravnavali enajst prometnih nesreč  z
materialno škodo.

Na območju Prevalj so včeraj nekaj čez polnoč obravnavali 31-letnega voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,46 mg/l alkohola. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so mu policisti izdali plačilni nalog ter mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Nekaj čez eno uro zjutraj so voznika, ki ni upošteval izrečene prepovedi vožnje, ustavili na Ravnah na Koroškem in mu zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasegli vozilo. Sledi obdolžilni predlog. Plačilni nalog so mu izdali še zaradi kršitve določil Zakona o nalezljivih boleznih.

Voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola, so včeraj obravnavali tudi na šentjurskem območju. Alkotest je pokazal, da je imel 0,60 mg/l alkohola. Zoper 64-letnega voznika sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat.

Kriminaliteta

Z delovišča na Celjski cesti v Slovenj Gradcu je neznani storilec ukradel več mavčnih plošč, več izolacijskega materiala in novo tridelno aluminijasto lestev. Lastnikom je povzročil za najmanj 1.300 € škode.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.