Policijsko poročilo, 18.2.2020

Policija

V zadnjih 24 urah so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 67 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročajo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi
poškodbami udeležencev in devetnajstih z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so trikrat ukrepali v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete poročajo o dveh vlomih in dveh tatvinah.

Tatvina denarnice – Celje

V trgovini v Celju je neznana storilka občanki s plačilnega pulta ukradla denarnico z dokumenti, plačilnimi karticami in gotovino. Preden je uspela občanka preklicati kartice je neznana storilka uspela na bankomatu dvigniti nekaj manj kot 400 € gotovine.

Vlom v stanovanje stanovanjskega bloka – Celje

Že včeraj so poročali, da je bilo med vikendom vlomljeno v dve stanovanji stanovanjskega bloka na Ljubljanski cesti v Celju. Včeraj so bili obveščeni še o tretjem vlomu, do katerega je najverjetneje prav tako prišlo med vikendom. Storilec je stanovanje preiskal in ukradel nekaj gotovine in zlatnine.

Vlom v stanovanjsko hišo – Polzela

Na Polzeli so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je vlomil skozi garažna vrata. Ukradel je nekaj ročnih ur in zlatnino.

Tatvina kolesa – Velenje

Na Kersnikovi ulici v Velenju so včeraj obravnavali tatvino moškega gorskega kolesa znamke X Fact, črno zelene barve. Lastnik je imel kolo zaklenjeno na hodniku stanovanjskega bloka.

VIR: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja