Policijsko poročilo, 18.10.2019

Policija

Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 76 interventnih dogodkov.

Vlom v osebno vozilo – Celje

Na Ulici Heroja Rojška v Celju so obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel prenosni računalnik ter nekaj osebnih predmetov in denarja.

Vlom v stanovanjsko hišo – Lokrovec

V Lokrovcu, na območju Policijske postaje Celje so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno.Ukradel je več kosov zlatnine in nekaj gotovine.

Nesreča pri delu – Polzela

Na Polzeli so včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Pri prekrivanju strehe je 46-letnemu delavcu zdrsnilo in je padel dobrih 7 metrov v globino. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Poškodovanje traktorja – Srževica

V  Srževici na  območju Policijske postaje Šentjur so obravnavali poškodovanje traktorja, na katerem lastnica ni zategnila ročne zavore in je traktor zdrsel po hribu in trčil v stanovanjsko hišo.Traktor je zaradi trčenja popolnoma uničen, škoda je nastala tudi na fasadi stanovanjske hiše.

Zaseg vozila – Velenje

V Velenju so včeraj ustavili voznika, ki je med vožnjo telefoniral. Pri postopku  so  ugotovili, da je vozil osebno vozilo kljub ukrepu prepovedi veljavnosti  tujega vozniškega dovoljenja na območju Slovenije, zaradi česar so mu  vozilo zasegli.

Poškodovanji vozil – Celje

Na Bregu v Celju in na ulici Pod kostanji v Celju so obravnavali dve namerni poškodovanji vozil.

Ilegalni prehod državne meje

V Imenem so včeraj dopoldne izsledili štiri državljane Iraka, ki so ilegalno prestopili državno mejo. Po opravljenih postopkih so jih predali hrvaškim varnostnim organom.

V gozdu na območju Dobovca so danes okoli pol dveh zjutraj izsledili štiri ilegalne prebežnike, državljane Turčije. Postopki z njimi še potekajo.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.