Policijsko poročilo, 18. 1. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 197 klicev občanov.

55 klicev je bilo interventnih. 17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 22 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa so obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami in šest prometnih nesreč z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali štirikrat.

V Velenju na Ljubljanski cesti so policisti včeraj nekaj pred 13. uro obravnavali prometno nesrečo v kateri se je lažje telesno poškodovala voznica osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala z vozišča in trčila v drevo.

Enemu vozniku so zasegli vozilo, ker ni izpolnjeval pogojev za vožnjo v prometu, saj ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

V Dravogradu je neznani storilec včeraj v dnevnem času vlomil skozi vrata terase v stanovanje večstanovanjske hiše iz katere ni odtujil ničesar.

V Lesičnem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah. je neznani storilec v času od mesece decembra 2021, vlomil skozi kletna vrata vikenda, iz katerega je odtujil več različnih predmetov in kosilnico.

V Gabrovniku, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, je neznani storilec včeraj med 18. in 19. uro vlomil skozi okno v stanovanjsko hišo, iz katere je odtujil gotovino in nakit.

Nekaj po 11. uri so policisti na Rogli obravnavali nesrečo na smučišču, v kateri se je lažje telesno poškodoval smučar, ki je sam padel na smučišču. Poškodovani je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Celje.