Policijsko poročilo, 17. oktober 2018

Včeraj so policisti Policijske uprave Celje na našem območju obravnavali šestnajst prometnih nesreč. Dve z lažjimi poškodbami udeleženih in štirinajst z materialno škodo.

V dopoldanskih urah so v Šmartnem ob Paki obravnavali malce nenavadno prometno nesrečo. V nesreči sta se poškodovala voznik konjske vprege in sopotnik. Voznik vprege z dvema konjema je vozil po hribu navzdol po mestni ulici iz smeri Rečice ob Savinji proti centru Šmartnega ob Paki. Pri vožnji skozi  križišče sta konja podivjala in potegnila vprego na travnik, kjer se je prevrnila. Pri tem sta se poškodovala 63-letni voznik konjske vprege in 56-letni sopotnik.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali dvakrat v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih.

Od preostalega dogajanja pa o ropu, tatvini in vlomih.

Vlom – Radlje ob Dravi

V  Radljah  ob  Dravi  so  včeraj  obravnavali vlom v pekarno v Radljah ob Dravi.  Storilec  je  v pekarno vlomil tako, da je  razbil steklo na vratih pekarne, vstopil ter iz blagajne ukradel gotovino.

Tatvini delov delovnih strojev – Vitanje

Z dveh delovnih strojev, parkiranih na dveh različnih deloviščih v Vitanju, je neznanec včeraj ponoči ukradel dve žlici delovnih strojev.

Vlom v osebno vozilo – Celje

Pri  betonarni  v Medlogu je včeraj neznani storilec vlomil v osebno vozilo in ukradel avtoradio.

Rop – Celje

Sinoči,  okoli  21. 30 ure, smo obravnavali rop. Zgodil se je na bencinskem servisu, na obvoznici v Medlogu v Celju. Zamaskirana neznana moška, eden je bil  oborožen,  sta  vstopila  v  prostore  bencinskega  servisa, zagrozila zaposlenima  in  od   njiju  zahtevala  denar.  Ko  sta  denar  dobila  sta pobegnila.  Eden  od storilcev je bil  visok okoli 180 cm, srednje postave, oblečen  je  bil  v svetlo siv spodnji del trenerke in črno jakno s kapuco. Obraz je imel prekrit s črnim šalom. Drugi storilec je  bil visok okoli 185 cm, vitek, oblečen je bil v črno jakno s kapuco, črn spodnji del trenerke s svetlimi  črtami  ob strani, na glavi je imel kapo s ščitnikom in preko nje kapuco. Nosil je črn nahrbtnik in bil oborožen s pištolo.

Vlom v stanovanjsko hišo – Radeče

Ponoči  so  bili  obveščeni  o vlomu v hišo v Radečah. Storilec je ukradel nekaj spominskih kovancev.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije