Policijsko poročilo, 17. junij 2016

Policijsko poročilo PU Celje, 17. junij 2016.

5778877be1a35482f319be586a4e5dc3

V Mislinji so policisti včeraj obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je ukradel menjalni denar.

V Celju, na Ostrožnem, je včeraj ponoči neznani storilec vlomil v garažo. Iz vozila v garaži je ukradel nekaj gotovine, iz shrambe ob garaži pa večsteklenic žganja.

Na Nazorjevi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v osebno vozilo, parkirano pred stanovanjsko hišo. Ukradel ni ničesar. Lastniku je škodo  povzročil z razbitjem okna na sprednjih vratih.

 V Šentjurju so včeraj policisti obravnavali tatvino kolesa, vrednega dobrih 500 €. Kolo je bilo parkirano pred osnovno šolo v Hruševcu.

V Ponikvi pri Žalcu so obravnavali vlom v leseno lopo ob vikendu. Pogrešajo dve kosilnici, dva kompleta orodja ter več barve za les.

Iz kleti stanovanjskega bloka v Šempetru v Savinjski dolini je neznanec včeraj ukradel moško gorsko kolo.

 

Za konec vas želimo spomniti še na zapore cest zaradi kolesarske dirke po Sloveniji.

Danes popoldne bodo mobilne zapore med na relaciji Gornji Grad – Šmartno obDreti – Nazarje – Mozirje – Golte. V jutrišnji 3. Etapi kronometer Celje bo med 14. In 19. uro popolna zaporatrase  Krekov trg – Prešernova – Ljubljanska – Čopova ulica – obvoznicazahod  do Medloga in nazaj – Vrunčeva ulica – Stanetova – Cankarjeva in Teharska ulica– Polule – Zagrad –Celjska koča. Za tovorni promet med Celjemin Laškim bo veljala popolna zapora, za osebni promet na relaciji Celje – Laško pa bo urejen obvoz.

Mobilne zapore bodo tudi v nedeljo od 11. ure dalje na relaciji Rogaška Slatina – Šmarje pri Jelšah – Šentjur – Štore – Teharje – Celje (Kidričeva– Mariborska – Dečkova – Čopova – Partizanska – Breg – Polule) – Laško –Rimske Toplice – Marno. Udeležence cestnega prometa opozarjamo na spoštovanje označenih cestnih zapor in na strpnost pri vožnji.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.