Policijsko poročilo, 17. 9. 2019

Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 88 interventnih dogodkov. S področja cestnega prometa poročamo o devetindvajsetih prometnih nesrečah. V petih so se udeleženci lažje poškodovali, ostale so se končale z materialno škodo. Zaradi kršitve javnega reda in miru so ukrepali enkrat. S področja kriminalitete poročamo o treh tatvinah.

Šestim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so policisti zasegli vozila.

V Laškem so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil kljub ukrepu prepovedi vožnje. V Velenju so osebno vozilo zasegli vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. V Spodnji Rečici so zasegli kolo z motorjem, vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. V Slovenj Gradcu so kolo z motorjem zasegli vozniku, ki je vozil predelano kolo z motorjem. Na območju Zreč so zasegli cross motor vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja po napačni strani in čelno trčil v voznika osebnega vozila. V trčenju se je lažje poškodoval. V Slovenj Gradcu so v večernih urah zasegli vozilo še vozniku, ki so ga zalotili pri hujšem prometnem prekršku.

Tatvina goriva – Celje

V  jutranjih urah so bili obveščeni, da je neznani storilec iz rezervoarja vlakovne kompozicije v Celju ukradel okoli 100 litrov goriva.

Tatvina železniških pragov – Zidani Most

V Obrežju pri Zidanem Mostu je neznani storilec ukradel 60 železniških pragov.

Tatvina gotovine – Nova Štifta

Na območju Nove Štifte je včeraj dopoldne neznani storilec izkoristil nepazljivost občanov, vstopil v nezaklenjeno stanovanjsko hišo in ukradel kuverto z gotovino.

Besedilo: PU Celje