Policijsko poročilo, 17.9.2015

Policijsko poročilo PU Celje, dne 17.9.2015: Huda delovna nesreča v Sv. Vidu pri Vuzenici, huda delovna nesreča v Slovenj Gradcu, ..

1c02df27d352caf7b0780fd631512bf4

S pregledom včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo z obvestilom o seriji vlomov v gostinske lokale, ki so jih neznani storilci izvršili v noči iz torka na sredo.

Na Levstikovi ulici v Celju so vlomili v gostinski lokal. Iz njega niso ničesar odtujili so pa povzročili škodo pri vlamljanju. Na Prešernovi ulici v Celju so prav tako vlomili v gostinski lokal. Iz notranjosti so odtujil denarnico z okoli 300 € gotovine in steklenico žgane pijače ter povzročili večjo škodo pri vlamljanju. V gostinski lokal so poskušali vlomiti tudi na Stanetovi ulici v Celju. Pri vlamljanju so povzročili za okoli 300 € škode. Na Ulici Frankolovskih žrtev so vlomili v gostinski lokal. Iz notranjosti niso ničesar odtujili, so pa povzročili škodo pri vlamljanju.

 

Policisti nadaljujejo z obvestilom o delovni nesreči, ki se je včeraj okoli poldneva zgodila v Sv. Vidu pri Vuzenici. Med izvajanjem vzdrževalnih del na telekomunikacijskem vodu ob železniški progi Radlje ob Dravi – Dravograd se je prelomil drog električne napeljave. Pri padcu z višine okoli dveh metrov je 57-letni zaposleni, ki je med delom uporabljal zaščitno opremo in bil na drog privezan s posebnim pasom, utrpel hudo poškodbo. Z reševalnim vozilom je bil prepeljal v bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je ostal na zdravljenju. O dogodku bomo podali poročilo na pristojno državno tožilstvo.

Okoli poldneva včerajšnjega dne se je Slovenj Gradcu med obiranjem sadja hudo poškodoval 73-letni domačin. Omenjenemu se je zlomila veja sadnega drevesa na katero je naslonil lestev.

V popoldanskih urah so policisti v Pamečah pri Slovenj Gradcu opravili ogled kraja tatvine nafte. Neznani storilec je iz zalogovnika odtujil okoli 500 litrov nafte. Podjetnika je oškodoval za okoli 600 €.

V noči od včeraj na danes je zaradi močnega vetra prišlo do lomljenja dreves na širšem območju Radelj ob Dravi. Zaradi odstranjevanja padlih dreves in vejevja so bili aktivirani vzdrževalci cest. Morebitno škodo še ugotavljamo.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.