Policijsko poročilo, 17. 6. 2020

Policija

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 249 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.S področja cestnega prometa poročamo o eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami voznice, štirinajstih z materialno škodo ter o zasegih dveh vozil.

V Slovenskih Konjicah so zasegli neregistrirano osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Na vozilu je imel nameščene ukradene registrske tablice.

V Ločici ob Savinji so vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, zasegli kolo z motorjem.

Na avtocestnem izvozu Dramlje so včeraj obravnavali voznika osebnega vozila, ki mu je alkotest pokazal 0,65 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj sedemkrat ukrepali v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete izpostavljamo vlom, tatvino, dve nesreči pri delu, požar, unovčitev ponarejenih bankovcev.

V Šempetru v Savinjski dolini so včeraj obravnavali tragično nesrečo pri delu, v kateri se je smrtno ponesrečil 34-letni moški. Do nesreče je prišlo pri demontaži varovalne ograje mostu, kjer se je 34-letniku pod nogami odlomil star beton. Delavec je pri tem padel v potok, betonski kos mostu pa nanj. 34-letnik je poškodbam na kraju podlegel.

Nesrečo pri delu so včeraj obravnavali tudi v Gotovljah, kjer je 52-letni moški med pleskanjem padel z deske, ki si jo je namestil na dve lestvi. Pri padcu se je hudo poškodoval. O okoliščinah obeh nesreč še zbirajo obvestila.

Včeraj so bili obveščeni o vlomu v pisarno podjetja v Zgornjih Lažah. Storilec, ki je v pisarno vlomil skozi okno, ni ničesar ukradel.

V Šmartnem ob Paki so včeraj dopoldne obravnavali požar. Zagorel je avtodom. Ogenj je na vozilu povzročil za okoli 10.000 € škode. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Na območju Velenja so včeraj obravnavali unovčitev treh ponarejenih bankovcev za 20 €.

V Prekorju je neznani storilec iz odklenjene garaže ukradel motorno žago in dve kotni brusilki.

VIR: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja