Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 17. 6. 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 249 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.S področja cestnega prometa poročamo o eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami voznice, štirinajstih z materialno škodo ter o zasegih dveh vozil.

V Slovenskih Konjicah so zasegli neregistrirano osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Na vozilu je imel nameščene ukradene registrske tablice.

V Ločici ob Savinji so vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, zasegli kolo z motorjem.

Na avtocestnem izvozu Dramlje so včeraj obravnavali voznika osebnega vozila, ki mu je alkotest pokazal 0,65 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj sedemkrat ukrepali v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete izpostavljamo vlom, tatvino, dve nesreči pri delu, požar, unovčitev ponarejenih bankovcev.

V Šempetru v Savinjski dolini so včeraj obravnavali tragično nesrečo pri delu, v kateri se je smrtno ponesrečil 34-letni moški. Do nesreče je prišlo pri demontaži varovalne ograje mostu, kjer se je 34-letniku pod nogami odlomil star beton. Delavec je pri tem padel v potok, betonski kos mostu pa nanj. 34-letnik je poškodbam na kraju podlegel.

Nesrečo pri delu so včeraj obravnavali tudi v Gotovljah, kjer je 52-letni moški med pleskanjem padel z deske, ki si jo je namestil na dve lestvi. Pri padcu se je hudo poškodoval. O okoliščinah obeh nesreč še zbirajo obvestila.

Včeraj so bili obveščeni o vlomu v pisarno podjetja v Zgornjih Lažah. Storilec, ki je v pisarno vlomil skozi okno, ni ničesar ukradel.

V Šmartnem ob Paki so včeraj dopoldne obravnavali požar. Zagorel je avtodom. Ogenj je na vozilu povzročil za okoli 10.000 € škode. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Na območju Velenja so včeraj obravnavali unovčitev treh ponarejenih bankovcev za 20 €.

V Prekorju je neznani storilec iz odklenjene garaže ukradel motorno žago in dve kotni brusilki.

VIR: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja