Policijsko poročilo, 17. 3. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 222 klicev občanov. 77 klicev je bilo interventnih. 15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 25 s področja mejnih zadev in tujcev, 27 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.
policija
Vir: PU CELJE

V Melišah, na območju Policijske postaje Mozirje, so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil v večernih urah, ko so bili lastniki odsotni. Ukradel je več nakita. Lastnikom je škodo povzročil še s poškodovanjem dvojnih vrat.

S stanovanjske hiše v Vojniku je neznani storilec ukradel bakrene žlebove.

Na Prevaljah so obravnavali travniški požar. Lastnik zemljišča je, kljub trenutni prepovedi kurjenja v naravnem okolju, zakuril suho travo, pri čemer se je ogenj razširil na celoten travnik, velik približno 5.000 m2. Lastniku so izdali plačilni nalog.

V Rogatcu so obravnavali gozdni požar. Povzročil ga je voznik cross motorja. Do požara je prišlo, ker se je na motorju med vožnjo vnel filter. Ko je voznik goreče motorno kolo odložil, je zagorelo suho listje. Vozniku so izdali plačilni nalog zaradi kršitve Uredbe prepovedi vožnje vozil v naravnem okolju.

Na Kopah se je včeraj huje poškodovala 71-letna smučarka, ki je izgubila ravnotežje in padla.

V Celju so zasegli motorno kolo mladoletnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Vir: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije