Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 17.12.2019

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 81 interventnih dogodkov.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo – Polzela

Včeraj zjutraj je občanka obvestila, da so ji poskušali med vikendom vlomiti v stanovanjsko hišo na Polzeli. Storilcem v hišo ni uspelo priti, škodo so lastnici povzročili s poškodovanjem štirih oken.

Tatvina goriva – Šmarje pri Jelšah

Iz rezervoarja delovnega stroja parkiranega na gradbišču v Šmarju pri Jelšah je neznanec ukradel okoli 80 litrov nafte.

Vlom v božično stojnico – Vojnik

V Vojniku je neznani storilec vlomil v božično stojnico. Ukradel je več litrov vina in medice ter več kozarcev in plinsko jeklenko.

Vlom v osebno vozilo – Celje

Na Hudinji v Celju je neznanec vlomil v osebni avtomobil. Ukradel ni ničesar, škodo je lastniku povzročil s poškodovanjem vrat.

Poskus vloma v osebno vozilo – Celje

Na Oblakovi ulici v Celju so obravnavali poskus vloma v osebno vozilo. Storilcu v vozilo ni uspelo priti. Lastniku je s poškodovanjem vrat vozila povzročil za okoli 200 € škode.

Poškodovanje cevi plinovoda – Rogaška Slatina

Včeraj okoli 16. ure, so bili obveščeni, da so izvajalci del pri izkopu zemlje za pripravo optičnega omrežja, z delovnim strojem poškodovali cev plinovoda na Aškerčevi ulici v Rogaški Slatini. Zaradi nevarnosti uhajanja plina so bili evakuirani stanovalci petih okoliških hiš. Vseh dvanajst evakuiranih stanovalcev se je po sanaciji vrnilo v svoje domove. V omenjenem primeru policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi sumov storitve kaznivega dejanja Povzročitev nevarnosti pri gradbeni dejavnosti.

VIR: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja