Policijsko poročilo 16. januar 2018

policija

Ilegalni prestop državne meje – Kunšperk

V bližini cestnega mostu v Kunšperku so policisti včeraj zjutraj izsledili dva državljana Pakistana, stara 25 in 26 let, ki  sta v Slovenijo ilegalno vstopila. Oba sta zaprosila za azil.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah so včeraj obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami. Zgodila se je na Liptovski ulici,  kjer je voznik taksija, ki sta ga za prevoz naročili dve občanki prehitro speljal  in je občanka stara 83-let, ki je vstopala v taksi pri zadnjih vratih, padla iz vozila.  Pri padcu se je  hudo poškodovala. Taksista bodo kazensko ovadili.

Vlomi v stanovanjske hiše – Rogaška Slatina, Prebold in Velenje

Na območju Rogaške Slatine so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno. Ukradel je več kosov zlatnine.

Vloma v stanovanjski hišo so včeraj obravnavali tudi na območju Prebolda in Velenja. Iz nobene od obeh hiš, v kateri je vlomil, ni storilec ničesar odnesel.

Poskus vloma v prostore zlatarne – Celje

Danes okoli pol štirih zjutraj so bili policisti obveščeni o poskusu vloma v prostore zlatarne v Celju. Storilec je v steklena vrata vrgel večji kamen in jih razbil. Policisti so na kraju prijeli 42-letnega moškega, doma z območja Policijske postaje Velenje.

Preberi še:  Prometna nesreča s smrtnim izidom

Več iz istega kraja

prijavi se

prijavi se v svoj račun