Search
Close this search box.

Policijsko poročilo 16. april 2018

V zadnjih treh dneh so na območju Policijske uprave Celje beležili pretežno dogajanje s področja kriminalitete.

Na področju cestnega prometa je bilo mirno. Izpostavljajo le primer voznika osebnega vozila, ki so mu policisti na Mejnem prehodu Rogatec, zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti, ko je pripeljal v Republiko Slovenijo, odredili preizkus alkoholiziranosti. Alkotest je pokazal, da je imel  v krvi dve promili alkohola.

Petek, 13. april 2018

Vlom v športni objekt in gostinski lokal – Polzela

V petek so na Polzeli obravnavali dva vloma in sicer vlom v športni objekt, od koder je storilec ukradel dva masažna aparata ter vlomil v dva kavna avtomata in vlom v gostinski lokal. Storilec je v lokal vlomil skozi vrata terase. Ukradel je menjalni denar.

Tatvina kolesa – Velenje

Na Stantetovi ulici v Velenju so obravnavali vlom v kolesarnico stanovanjskega bloka, od koder je neznani storilec ukradel moško gorsko kolo.

Sobota, 14. april 2018

Vlom v delavnico – Gračnica

V soboto so bili policisti obveščeni o vlomu v delavnico v Gračnici, na območju Policijske postaje Laško. Storilec je ukradel nekaj orodja.

Tatvina – Radeče, Parižlje

V soboto so bili obveščeni še o tatvini zlatnine, ki  jo je neznani storilec, v zadnjih nekaj dneh ukradel iz odklenjene stanovanjske hiše na območju Radeč.

V Parižljah je neznani storilec iz odklenjene stanovanjske hiše ukradel gotovino.

Nedelja, 15. april 2018

Vlom v osebno vozilo – Celje

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v osebno vozilo parkirano na parkirišču  Ulice frankolovskih žrtev v Celju. Storilec je iz vozila ukradel športno torbo ter korekcijska in sončna očala. Materialno škodo je storilec lastniku povzročil še s poškodovanjem dveh stekel.

Tatvina orodja – Zidani Most

V Zidanem Mostu je neznani storilec izpod nadstreška ob stanovanjski hiši ukradel več različnega električnega orodja, med drugim  vrtalni in varilni stroj, dve motorni žagi, škarje za živo mejo, vbodno žago, kotno brusilko
in drugo.

V Obrežju pri Zidanem Mostu je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in iz kletnih prostorov ukradel dve kosilnici, več različnih žag ter drugega orodja.

Vlom v garažo – Grobelno

Na Grobelnem je neznanec vlomil v garažo in ukradel dve kosilnici in več drugega orodja

Dogodki

Več iz istega kraja