Policijsko poročilo, 16. 9. 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 256 klicev občanov. 57 klicev je bilo interventnih, dva nujna.
Policija

Prometna varnost

V Dolah, na območju policijske postaje Šentjur, so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik osebnega vozila zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v voznika osebnega vozila, ki je pravilno pripeljal nasproti. Le ta se je v prometni nesreči lažje poškodoval.

Na območju Raven na Koroškem so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Kriminaliteta

V Celju, na Ulici Hermine Seničarjeve, so včeraj ponoči obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vstopil skozi okno, je ukradel televizor, prenosni računalnik in nekaj gotovine.

Iz odklenjene stanovanjske hiše na Ulici Frankolovskih žrtev v Celju je neznanec ukradel televizor, prenosni računalnik, tri tablične računalnike in ročno uro.

Podoben primer so včeraj obravnavali tudi na Bezenškovi ulici v Celju.
Tudi v tem primeru je storilec vstopil v odklenjeno stanovanjsko hišo, prostore preiskal in ukradel torbico in nekaj kosov nakita.

Nedovoljen prestop državne meje

V Celju so včeraj izsledili državljana Alžirije, ki se je skrit v podvozju tovornega vozila s priklopnikom, pripeljal na parkirišče podjetja. Po opravljenih postopkih so ga predali hrvaškim varnostnim organom.

Vir: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.