Policijsko poročilo, 16.8.2019

Policija

Prometne nesreče s hudimi poškodbami – Obrežje, Pečica, Laško in Muta

V četrtek popoldne so izven naselja Obrežje obravnavali prometno nesrečo v kateri so se poškodovale tri osebe. Prometna nesreča se je zgodila na delu ceste, kjer je promet zaradi zoženja ceste označen s prometnim znakom »Prednost vozil iz nasprotne smeri«. Pred znakom je pravilno ustavil voznik tovornega vozila in za njim s pravilno varnostno razdaljo tudi 32-letni voznik osebnega vozila. Kot tretji je pripeljal 76-letni voznik osebnega vozila in zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčil v zadnji del vozila 32-letnega voznika. Le ta je prisebno in hitro odreagiral in zavil v desno na parkirišče in tako preprečil, da bi njegovo vozilo trčilo še v tovorno vozilo, ki je stalo pred njim. V trčenju sta se oba voznika lažje poškodovala, huje pa 77-letna sopotnica v vozilu 76-letnega voznika.

Včeraj dopoldne so izven naselja Pečica obravnavali prometno nesrečo v kateri se je poškodovala sopotnica na motornem kolesu. Prometna nesreča se je zgodila, ker je 78-letni voznik motornega kolesa zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, z nogo trčil v desni robnik, izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal v desno na travnik in nato v jarek. Pri padcu se je huje poškodovala 74-letna sopotnica na motornem kolesu.

Včeraj popoldne so v Laškem obravnavali prometno nesrečo v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. Prometno nesrečo je povzročil 23-letni voznik osebnega vozila, ki je pripeljal iz celjske smeri in je v semaforiziranem križišču zavijal v levo, pri tem je izsilil prednost 42-letnemu motoristu, ki mu je pripeljal nasproti. V trčenju se je 42-letni motorist hudo poškodoval.

Sinoči, v večernih urah so prometno nesrečo s hudimi poškodbami udeleženih obravnavali tudi na Muti, kjer se je v trčenju osebnega vozila in motornega kolesa, poškodovala 55-letna sopotnica na motornem kolesu. Več podrobnosti TUKAJ.

Iztirjenje lokomotive tovornega vlaka – Rimske Toplice

V sredo, okoli 17.30 ure, so bili obveščeni, da se je v Rimskih Toplicah, na istem mestu kot je pred kratkim prišlo do iztirjenja potniškega vlaka, iztirila lokomotiva mednarodnega tovornega vlaka. Vlak je vozil iz smeri Zidanega Mosta proti Celju. Poškodovan ni bil nihče. Ogled in pregled tako lokomotive kot kretnice še poteka.

Vlom – Ravne na Koroškem

Na območju Raven na Koroškem so v sredo zjutraj obravnavali vlom v prostore veterinarske postaje. Storilec je ukradel prenosni računalnik, nekaj zdravil in dietne živalske hrane.

Vloma v stanovanjski hiši – Žiče in Tolsti vrh

V sredo so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Žičah, kamor je storilec vlomil skozi pritlično okno v času, ko so bili lastniki na dopustu. Ukradel je nekaj gotovine in zlatnine.

Včeraj so vlom v stanovanjsko hišo obravnavali v Tolstem vrhu. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi okno, je ukradel gotovino.

Vloma v stanovanji – Velenje

Na Stantetovi ulici v Velenju so včeraj obravnavali vloma v dve stanovanji. Iz enega je storilec ukradel nekaj zlatnine, podatkov o tem kaj je ukradel iz drugega stanovanja, še nimajo.

VIR: PU Celje, Milena Trbulin

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.