Policijsko poročilo, 16. 2. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 245 klicev občanov. 55 klicev je bilo interventnih, dva nujna.
Policija

Cestni promet

Včeraj so policisti na območju PU Celje obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in šest prometnih nesreč z materialno škodo. Petim voznikom, ki so vozili brez veljavnih vozniških dovoljenj, so zasegli vozila.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so včeraj obravnavali v Velenju, na Celjski cesti, kjer je voznik osebnega vozila zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčil v vozilo, ki je vozilo pred njim. V trčenju se je eden od voznikov lažje poškodoval.

Kriminaliteta

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali primer nasilja v družini, zaradi česar bodo osumljenko kazensko ovadili, izrekli so ji tudi ukrep prepovedi približevanja.

V Celju, na Dečkovi cesti, je neznani storilec z ostrim predmetom, na osebnem vozilu poškodoval bočni del vozila, zlomil zadnji brisalec in ukradel registrsko tablico. Z dejanjem je lastniku povzročil za najmanj 500 € škode.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije