Policijsko poročilo, 16.11.2015

Policijsko poročilo PU Celje, 16.11.2015.

9e9e1351d6a763151a8613c1dd10d427

Pregled dogajanja v zadnjih treh dneh policisti začenjajo s podatki o dveh petkovih tatvinah vozil. V jutranjih urah so bili obveščeni, da je neznanec iz delavnice podjetja na Zgornji Hudinji, ukradel Renault Master, bele barve.V Škofji vasi pa je neznani storilec s parkirišča ob stanovanjski hiši ukradel vozilo Citroen Jumper, letnik 2008, bele barve, vreden okoli 10.000 €.

Med Žerjavom in Jazbino, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, so v petek obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je ukradel motorno žago.

V soboto zjutraj so bili obveščeni o drzni tatvini na avtocestnem počivališču Lopata. Neznana storilca sta pod pretvezo, da je na vozilu prazna pnevmatika, iz vozila zvabila romunsko voznico osebnega vozila. Medtem, ko se je eden pogovarjal z njo, je drugi iz vozila ukradel torbico z dokumenti in gotovino.

Nekaj pred 11. uro so bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v križišču Levstikove in Aškerčeve ulice v Celju. 38-letni voznik avtobusa, ki je zadnji v koloni treh avtobusov, ki so vozili migrante, vozil iz smeri Laškega, je pri rdeči luči na semaforju zapeljal v križišče. V tistem trenutku je z njegove desne smeri, v križišče zapeljal 62-letni voznik osebnega vozila. Voznik avtobusa je s prednjim čelnim delom trčil v levi bok osebnega avta , ki ge je odbilo v desno čez dva prometna pasova na hodnik za pešce, kjer je obstalo. Voznik avtobusa je po trčenju in zaviranju zapeljal nekoliko v levo in preden se je ustavil z vozilom trčil še v osebno vozilo, 40-letnega voznika, ki je stalo na pasu za zavijanje levo iz nasprotne smeri vožnje avtobusa. V trčenju sta se huje poškodovala 58-letna potnica v vozilu 40-letnega voznika in 62-letni voznik drugega vozila. 40-letni voznik osebnega vozila se je v nesreči lažje poškodoval. Voznik avtobusa in potniki v prometni nesreči niso bili poškodovani. Potnike, migrante, ki so bili na poti iz Dobove v Petišovce, je iz Celja odpeljal drug avtobus.

V soboto so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Liscah, V Celju. Pogrešajo televizor.

Vlom v hišo so v soboto obravnavali tudi v Dolenji vasi pri Preboldu. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi okno, je odnesel nekaj zlatnine in gotovine.

V popoldanskih urah so bili obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo v Kranjčici pri Šentjurju. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je večjo vsoto gotovine.

V Zadobrovi, na območju Celja pa je neznani storilec v stanovanjsko hišo vlomil skozi terasna vrata in ukradel nekaj gotovine.

Za konec še o včerajšnjem dogajanju. Včeraj zjutraj so bili obveščeni o drzni tatvini na avtocestnem počivališču Tepanje. Neznanca sta prebudila ukrajinska državljana, ki sta počivala v osebnem vozilu in ju zvabila z vozila, medtem sta ukradla žensko torbico z dokumenti in gotovino.

Z osebnega vozila, parkiranega na Savinjskem nabrežju na Polzeli, je neznanec včeraj ponoči ukradel vsa štiri platišča s pnevmatikami in lastniku povzročil za najmanj 700 € škode.

V dopoldanskih urah so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Bučah. Storilec je ukradel kovinsko blagajno, v kateri ni bilo denarja.

Na Savinovi ulici v Celju so obravnavali vlom v osebno vozilo. Pogrešajo avtoradio.

Včeraj so bili obveščeni tudi o tatvini I-phona. Neznani storilec ge je ukradel iz garderobe v športni dvorani v Slovenj Gradcu.

Na Opekarniški ulici v Celju so obravnavali poškodovanje vozila. Neznanec ga je v celoti porisal z ostrim predmetom in lastnici povzročil za dobrih 1.000 € škode.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.