Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 16.10.2015

Policijsko poročilo PU Celje, 16.10.2015.

Današnje policijsko poročilo policisti začenjajo s podatki o nočnem požaru, ki je nekaj čez polnoč izbruhnil v starejši stanovanjski zgradbi v centru Celja. Požar je najverjetneje izbruhnil v podstrešnih prostorih. Policisti so iz stanovanj evakuirali okoli 60 stanovalcev. Nihče od njih ni bil poškodovan. Po prvih podatkih je zgorelo okoli 400 m2 podstrešja. Požar je gasilo okoli 80 gasilcev Poklicne gasilke enote Celje in okoliških prostovoljnih gasilskih društev. Povzročena škoda še ni poznana, prav tako še ni potrjen vzrok za nastanek požara. Kriminalisti ogled opravljajo danes.

V nadaljevanju še o preostalem dogajanju. Nekaj čez osmo uro zjutraj so v Velenju obravnavali prometno nesrečo. 36-letna voznica osebnega vozila, ki je vozila iz smeri Šaleške proti Koroški cesti, je na prehodu za pešce trčila v 81-letno peško, ki se je v trčenju huje poškodovala.

V Podjetju v Žerjavu, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, so včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Delavec si je na stiskanem stroju, kjer izdelujejo mrežice za akumulatorje huje poškodoval prste na roki.

Dogodki

Več iz istega kraja