Policijsko poročilo 15. marec 2017

7bb50f872c722bd27027827cc9c892e8

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o poskusu vloma v osebno vozilo parkirano na parkirišču Prešernove ceste v Velenju. Storilec je poskušal v vozilo vlomiti skozi prtljažna vrata. V vozilo mu ni uspelo vstopiti, lastniku je škodo povzročil z uničenjem ključavnice.

V Šaleku je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel moško gorsko kolo znamke Wilier, rdeče-bele barve. Celjski policisti so včeraj popoldne v Začretu zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Sinoči, nekaj po 21. uri, so bili policisti obveščeni o požaru v Galiciji. V požaru je v celoti zgorel skuter parkiran ob gospodarskem poslopju, ogenj je poškodoval tudi neregistrirano osebno vozilo, ki je bilo parkirano ob skuterju ter steber gospodarskega poslopja. Vzrok požara bo znan po končanem ogledu.

Za konec tokrat opozorilo. V zadnjih dneh so obravnavali več požarov, do katerih je prišlo, ker so občani na travnikih in njivah zažigali  podrast, vejevje, odpadlo listje in drugo, ogenj pa jim je zaradi vetra ušel izpod nadzora. Na srečo so uspeli gasilci v vseh primerih požar pogasiti, preden bi se močneje razširil in povzročil dodatno škodo. Ob tej priložnosti opozarjamo na previdnost vse občane, ki pri pomladnem čiščenju travnikov in vrtov zažigajo suho travo, listje in drugo.

Preberi še:  Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24. urah

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja

prijavi se

prijavi se v svoj račun