Policijsko poročilo 15. maj 2017

policija

Pregled dogajanja zadnjih treh dni začenjamo s podatki o dveh hudih prometnih nesrečah. Obe sta se zgodili v petek. Prva se je zgodila nekaj minut čez sedmo uro zjutraj, na lokalni cesti Teharje – Dole, v Goričici. 67-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Dol proti Proseniškem, je v Goričici prehiteval tovorno vozilo, čeprav smerno vozišče za vožnjo iz nasprotne smeri ni bilo prosto v dolžini, ki je potrebna za prehitevanje. 67-letni voznik je tako čelno trčil v osebno vozilo 41-letnega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti iz smeri Proseniškega. 67-letni povzročitelj prometne nesreče se je v prometni nesreči lažje poškodoval, 41-letni voznik pa huje.

Drugo hudo prometno nesrečo so obravnavali okoli 10.30 ure izven naselja Grobelno. 29-letni voznik je vozil osebno vozilo po glavni cesti iz smeri Šentvida proti Šentjurju. Izven naselja Grobelno je izgubil oblast nad vozilom in je trčil v osebno vozilo, s katerim je iz šentjurske smeri pravilno pripeljal 66-letni voznik. V silovitem čelnem trčenju se je 66-letni voznik lažje telesno poškodoval, njegovi sopotnici stari 61 in 82 let pa huje.

Od preostalega petkovega dogajanja izpostavljamo tatvino treh sedežnih garnitur, ki jih je storilec ukradel iz terase gostinskega lokala v Štorah.

Na Opekarniški ulici v Celju so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo steklokeramično ploščo, dve sliki in tri palice za golf.

V noči iz petka na soboto so bili policisti obveščeni o požaru, ki je izbruhnil na lesenem vikendu v Tekačevem. Vikend je v celoti pogorel. Kriminalisti ne izključujejo možnosti, da je šlo v omenjenem primeru za požig.

V soboto so na Ravnah na Koroškem obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel moško gorsko kolo.

Včeraj zjutraj so bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Kozjem. Storilec je odnesel dnevni izkupiček in menjalni denar.

V Podvrhu pri Braslovčah je neznani storilec včeraj dopoldne skozi okno kopalnice vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je nekaj gotovine.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.