Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 16. 9. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 398 klicev občanov. 88 klicev je bilo interventnih, sedem nujnih.

19  interventnih  klicev  je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih  zadev  in tujcev,  40 s področja prometne varnosti in 26 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Med obravnavanimi prometnimi nesrečami sta bili dve s hudimi poškodbami udeleženih. Zgodili sta se v Slovenskih Konjicah in Žalcu.

V Slovenskih Konjicah sta zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega vozila trčila voznik in voznica osebnega vozila. 47-letni voznik se je v trčenju huje poškodoval.

V Žalcu je 54 – letni voznik motornega kolesa zbil srno, padel po vozišču ter zadobil hude telesne poškodbe.

Javni red in mir

Na  Trgu  svobode  v  Laškem so policisti včeraj obravnavali tatvino osebnega vozila znamke  Suzuki  Ignis,  rdeče  barve,  letnik 2018, avstrijskih registrskih številk ZE 267 JR. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 10.000 €.

V Rečici ob Savinji so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata in ukradel gotovino.

V  Zrečah  smo  obravnavali  poskus  vloma  v  gostinski lokal. Storilec je lastnici povzročil okoli 200 škode s poškodovanjem vrat.

Včeraj, okoli 11. ure, je na Pohorski ulici v Celju zagorelo osebno vozilo. Ogenj  je  na  vozilu  povzročil  za  okoli  3.000  € škode. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Okoli 15.15 ure so bili na Operativno komunikacijski center PU Celje obveščeni še o enem požaru, saj je v Škofji vasi v Celju zagorel tudi  kombajn John Deere. Do požara je prišlo zaradi tehnične napake na kombajnu. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 100.000 €.

Miren četrtek želijo iz Policijske uprave Celje.

Dogodki