Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 15. 7. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 299 klicev občanov. 73 klicev je bilo interventnih.

21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štiri s področja mejnih zadev in tujcev, 32 s področja prometne varnosti in 11 s področja javnega reda in miru.

Prometne nesreče

Policisti so obravnavali tri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami in devet z materialno škodo.

Kršitev javnega reda in miru

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali devetkrat, enega kršitelja so pridržali.

Nesreče pri delu

Včeraj nekaj pred 7.30 uro so bili obveščeni o nesreči pri delu na Teharju, kjer se je pri delu na polpriklopniku lažje telesno poškodoval moški, ki je zdrsnil pri sestopu iz polpriklopnika.

Nekaj pred 10.30 uro so bili obveščeni o nesreči pri delu v Celju, kjer se je pri delu na elektro motorju lažje telesno poškodoval moški, ki ga je popravljal.

Trejo nesrečo pri delu so policisti obravnavali nekaj pred 11.30 uro prav tako v Celju, kjer se je pri delu v skladišču poškodoval moški, ki mu je zdrsnili z lestve. V navedenih primerih je tuja krivda izključena.

Tatvine, vlomi

V Celju je neznani storilec vlomil v parkirano vozilo na Čopovi ulici in ga poskušal odtujiti vendar mu ga ni uspelo spraviti v pogon.

V Celju je neznani storilec v nakupovalnem centru izvršil tatvino zvočnika.

V Arnačah na območju Velenja je neznani storilec poskušal z orodjem vlomiti skozi vrata v stanovanjsko hišo.

V Celju na Lopati je neznani storilec ob 03. uri vlomil v stanovanjsko hišo, kjer je splezal na balkon in si odprl balkonsko okno. Pregnala ga je lastnica, ki je v tem času spala v hiši. Moški je bil oblečen v temna oblačila in na hrbtu nosil nahrbtnik. Po dejanju je stekel v smeri Ostrožnega. Vse, ki bi karkoli vedeli o storilcu prosimo, da pokličejo policijo na telefonsko številko 113.

Dogodki