Policijsko poročilo, 15. 2. 2019

Policija

Nesreči pri delu – Zreče in Brdinje
Nesrečo pri delu so včeraj v dopoldanskih urah obravnavali v podjetju v Zrečah, kjer sta  se pri popravilu mostnega dvigala poškodovala delavca, stara 53 in 56 let. Zaposleni je z viličarjem, na višino približno štirih metrov, dvignil košaro, v kateri sta bila delavca. Pri prestavljanju viličarja je košara z delavcema padla na tla. Oba sta se pri padcu hudo poškodovala.

Nesrečo pri delu so včeraj obravnavali tudi na Brdinjah. Pri obrezovanju vinske trte se je huje poškodoval 73-letni domačin, ki se mu je na lestvi, na kateri je stal, zlomila letev in je padel z lestve. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Prometna nesreča s hudimi poškodbami – Slovenj Gradec

Včeraj, nekaj pred 11. uro, so policisti na Glavnem trgu v Slovenj Gradcu obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je poškodoval 86-letni pešec, ki je s pomočjo hodulje prečkal mestno ulico. Ko je prišel do sredine ceste je vanj trčil 43-letni voznik tovornega vozila, ki se je vzvratno vključeval v promet. 86-letni pešec se je v trčenju hudo poškodoval.

Prometna nesreča z lažjimi poškodbami – Šentjur

V Šentjurju, na Cesti kozjanskega odreda, je včeraj zjutraj 30-letni voznik osebnega vozila, na prehodu za pešce, trčil v 17-letno peško. Le ta se je v trčenju lažje poškodovala.

Vlom v stanovanjsko hišo – Polzela

Na Polzeli je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je več kosov zlatnine.

Vlom v uto – Dobriša vas
V Dobriši vasi je neznanec vlomil v objekt ob stanovanjski hiši in ukradel moško gorsko kolo znamke Fuji, črno zelene barve, kolesarsko čelado in torbico z nekaj gotovine.

Poškodovanje vozila – Celje

Na Milčinskega ulici v Celju so včeraj obravnavali poškodovanje vozila. Neznanec je razbil prednjo in obe zadnji luči ter z ostrim predmetom po vozilu naredil več risov.

Vlom v klet – Celje

Na Ulici frankolovskih žrtev v Celju je včeraj neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel štiri umetniške slike vredne okoli 5.000 €.

Vir: PU Celje

 

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.