Policijsko poročilo, 15. 10. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 150 klicev občanov. 48 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami in enajstih z materialno škodo.
policija

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so policisti včeraj, okoli 12.30 ure, obravnavali na avtocesti, v bližini avtocestnega počivališča Lopata, v smeri proti Ljubljani. Prometno nesrečo je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročila voznica osebnega vozila, ki je trčila v osebno vozilo, voznika, ki je vozil pred njo.

Njegovo vozilo je nato odbilo še v tovorno vozilo. Tovorno vozilo in osebno vozilo voznika je odneslo še v kovinsko ograjo ob avtocesti. Vsi trije vozniki so se v trčenju lažje poškodovali. Povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali dvakrat.

Vir: PU Celje

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.