Policijsko poročilo, 15.1.2015

Policijsko poročilo PU Celje, 15.1.2015

b069b892c6725bd357423bc8f6c17d01

Včeraj ponoči je neznani storilec, na Pohorski ulici v Celju, vlomil v osebno vozilo in ukradel žensko torbico z dokumenti in mobilnim telefonom.

 

V Velenju je neznani storilec vlomil v gradbeni zabojnik in ukradel agregat.

 

V Rečici ob Savinji je neznanec iz odklenjenih prostorov gospodarskega objekta ukradel samokolnico, dve plinski jeklenki, potopno črpalko ter starejši električni skobljič.

 

Danes, okoli pol dveh zjutraj, so v Velenju na Kidričevi cesti obravnavali vlom v trgovino. Pogrešajo več mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov. Škodo ocenjujejo na dobrih 5.000 €.

 

Policisti PU Celje zaključujejo s pozivom očividcem prometne nesreče, ki se je zgodila včeraj, ob 9.40 uri, na glavni cesti izven naselja Šmartno pri Slovenj Gradcu. Voznik osebnega vozila Golf serije IV, je vozil iz smeri Mislinje proti Slovenj Gradcu. Izven naselja Šmartno pri Slovenj Gradcu, naj bi mu nasproti pripeljal

neznani voznik osebnega vozila, temnejše barve. Da bi se izognil trčenju je voznik Golfa najprej zapeljal na desno bankino in trčil v obcestni količek, nato pa sunkovito zapeljal v levo, ter preko levega vozišča zapeljal izven vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče in izsleditve neznanega voznika, pozivamo očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.