Policijsko poročilo, 14. 9. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 255 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, trije nujni.
policija

16  interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 34 s področja prometne varnosti in 21 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, dveh z lažjimi poškodbami udeleženih in o trinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometno nesrečo s  hudimi telesnimi poškodbami so policisti včeraj obravnavali na območju  Senovice. Udeležena  sta bila voznik motornega kolesa in voznica osebnega vozila. Prometno nesrečo je zaradi nepravilnega prehitevanja povzročil 54-letni voznik motornega kolesa, ki se je v trčenju hudo poškodoval.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti včeraj ukrepali sedemkrat.

Na območju Lemberga je včeraj dopoldne zagorelo gospodarsko poslopje. Tuja krivda je izključena.

V Velenju so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Po prvih podatkih ni ničesar ukradel.

V  Vojniku so obravnavali tatvino registrskih tablic. Neznani storilec je obe registrski tablici ukradel z osebnega vozila parkiranega na Celjski cesti.

Miren in varen torek vam želijo iz Policijske uprave Celje.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.