Policijsko poročilo, 14.8.2019

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali petnajst kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru ter pet prometnih nesreč.

Dvema voznicama so zasegli vozili. V Celju so zasegli osebno vozilo 29-letni voznici, ki ji je poteklo vozniško dovoljenje, v Žalcu pa 40-letni voznici, ki je vozila brez vozniškega dovoljenja.

Tatvina – avtocestno počivališče Zima

Včeraj zjutraj so bili obveščeni, da so na avtocestnem počivališču Zima romunskemu vozniku tovornega avtomobila, z vozila ukradli zadnje luči.

Vlom v stanovanje – Celje

Na Opekarniški ulici v Celju je neznani storilec, v zadnjem tednu, vlomil v stanovanje stanovanjskega bloka. Prostore je preiskal, podatkov o tem kaj je ukradel še nimamo.

Nesreča pri delu – Robanov kot

V Robanovem kotu so včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Z delovnega odra, na katerem se je zlomila deska, je z višine dobrega metra padel delavec, ki je opravljal dela s kotno brusilko. 55-letni delavec se je pri padcu hudo poškodoval.

Požar – Šentjur

V lesnem podjetju v Šentjurju so včeraj obravnavali požar. Zagorelo je v filtru za žagovino v silosu. Ogenj, ki je poškodoval silos, je do prihoda gasilcev lokaliziral lastnik. V požaru ni bil nihče poškodovan, tuja krivda je izključena.

Požar – Gorica pri Šmartnem

Manjši požar so včeraj obravnavali tudi v Gorici pri Šmartnem, kjer je lastnica pozabila ugasniti štedilnik in je se je vnelo olje v ponvi. V požaru je nastala manjša materialna škoda. Poškodovan ni bil nihče.

Za konec o včerajšnjem dogodku. Na območju Šmarja pri Jelšah so policisti včeraj dopoldne tri ženske, dve mlajši in ena starejša, prišle k občanki, ki je bila sama v stanovanjski hiši in so ji dejale, da so socialne delavke ter da naj jim pokaže izpiske pokojnin ter jo hkrati spraševale kje hrani denar. Občanka je posumila, da jo hočejo okrasti, zato jim je zagrozila, da bo poklicala policijo, če takoj ne odidejo. Ženske so hišo zapustile, ukrasti niso uspele ničesar. Pred hišo pa jih je v modrem vozilu znamke Citroen Xsara Picasso, ljubljanskega registrskega območja, čakal moški.

Občane ob tej priložnosti opozarjajo, naj bodo previdni, če jih obiščejo neznanci in naj jih ne spuščajo v hiše oziroma stanovanja.

VIR: PU Celje, Milena Trbulin

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila