Policijsko poročilo, 14.6.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 233 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih, eden nujen.
Policija

7 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 22 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa izpostavljajo včerajšnjo prometno nesrečo, v kateri je bilo poškodovanih per romunskih državljanov. Prometna nesreča se je zgodila sinoči, okoli 19. 30 ure na avtocesti izven naselja Šentrupert v smeri proti Celju. Do prometne nesreče je prišlo, ker je na osebnem vozilu počila zadnja desna pnevmatika, zaradi česar se je vozilo prevrnilo na desni bok in med drsenjem trčilo v zaščitno ograjo. V trčenju se je hudo poškodovala 62-letna potnica, voznik in ostali trije potniki so se v prometni nesreči lažje poškodovali.

Včeraj okoli 13.30 ure so v Platinovcu, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, obravnavali požar. 42-letni delavec podjetja je opravljal zaključna dela pri polaganju betonskih tlakovcev pred stanovanjsko hišo. Ko je rezal kos železne armature so se zanetile iskre, ki so povzročila požar na ostrešju bližnjega gospodarskega poslopja, ki se
je nato razširil še na ostrešje drugega gospodarskega poslopja. Po prvih podatkih je v požaru nastalo za okoli 70.000 € materialne škode. V omenjenem primeru zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Sinoči, okoli 21.30 ure, so požar obravnavali še na avtocesti za predorom Golo rebro v smeri proti Mariboru, kjer je med vožnjo, najverjetneje zaradi napake na elektroniki, zagorelo osebno vozilo. V požaru ni bil nihče poškodovan.

Izpred trgovine v Šentjurju je neznani storilec ukradel kolo znamke Nakamura, kovinsko bele barve, s črnimi in zelenimi napisi. Kolo je vredno okoli 800 €.

S terase gostinskega lokala na Muzejskem trgu v Celju je neznani storilec ukradel štiri stole.

VIR: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.