Policijsko poročilo, 14. 3. 2019

Včeraj so na območju Policijske postaje Celje obravnavali 55 interventnih dogodkov.

Včeraj so na območju Policijske postaje Celje obravnavali 55 interventnih dogodkov, skoraj polovico iz področja cestnega prometa.

Vožnja pod vplivom alkohola – Laško, Vransko, Ljubija

Na območju Laškega so danes ponoči ustavili dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola. Eden je imel 0,63 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka, drugi pa 0,83. V Ljubiji so ustavili voznika, ki je imel 0,80 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka, v Ločici pri Vranskem pa voznika, ki je imel 0,91 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.
Policisti iz Policijske uprave Celje opozarjajo, naj nikar ne vozimo pod vplivom alkohola, saj zaradi pijanih voznikov na naših cestah vsako leto umre mnogo preveč ljudi, mnogi in njihove družine so zaradi hudih poškodb zaznamovani za vse življenje.  

Zasega vozil – Dobja vas in Vransko

V Dobji vasi so včeraj vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo zasegli osebno vozilo z lahkim priklopnikom, vozniku na Vranskem pa motorno kolo.

Vlom v stanovanjsko hišo in poskus vloma v stanovanjsko hišo – Celje

Na Zgornji Hudinji v Celju je neznani storilec vlomil v pritlično stanovanje večstanovanjskega objekta. Prostore je preiskal, ukradel ni ničesar.

Na Travniški ulici v Celju so obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo poskušal vstopiti skozi balkonska vrata. Ko je opazil, da so lastniki doma, je pobegnil. Škodo je povzročil s poškodovanjem balkonskih vrat.

Vlom v svečomat – Ljubno

Na pokopališču na Ljubnem je neznani storilec vlomil v svečomat in ukradel manjšo vsoto gotovine. Škodo je povzročil še s poškodovanjem svečomata.

Travniški požar – Šentrupert

V Šentrupertu nad Laškim so obravnavali travniški požar. Lastnik posestva je  na  travniku zakuril večji kup žagovine in vej. Ogenj se je razširil na suho  travo  in  uničil okoliško podrastje. Požar so pogasili gasilci okoliških prostovoljnih društev. Zoper občana je bil predlog poslan drugemu prekrškovnemu organu.


Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja