Policijsko poročilo, 14.2.2019

Policija
Na območju naše policijske uprave so včeraj obravnavali 61 interventnih dogodkov, od tega štiri na Koroškem.

V večernih urah so bili obveščeni, da so v prostorih savn, v termah na območju naše policijske uprave, našli 53-letnega moškega, ki je izgubil zavest. O dveh podobnih primerih so bili obveščeni tudi v preteklih dneh. Policisti in kriminalisti o vseh treh primerih intenzivno zbirajo obvestila in opravljajo vsa druga potrebna preiskovalna dejanja. Takoj, ko bo zbranih več ugotovitev, vas bodo obvestili.

Vlom v stanovanjsko hišo –  Celje

Na Jenkovi ulici v Celju je včeraj dopoldne neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in sicer tako, da je razbil steklo na kletnem oknu. Storilca, 33-letnega moškega z območja Prevalj, je zalotila lastnica in ga zadržala do prihoda policistov.

Vlom v stanovanjsko hišo – Dobrna

Sinoči med 19. in 20. uro je neznani storilec na Dobrni vlomil v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi vrata terase na zadnji strani hiše, je prostore preiskal, po prvih podatkih ni ničesar ukradel.

Ilegalen prehod državne meje – Dobovec

Na Mejnem prehodu Dobovec so danes ponoči, pri vstopu v Slovenijo, našli tri državljane Afganistana, skrite med tovorom kompotov, ki jih je voznik vozil iz Srbije. Afganistanski državljani so v vozilo najverjetneje vstopili na bencinskem  servisu  na  območju  Hrvaške. Vse tri so vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Preberi še:  Policijsko poročilo, 6.5.2021

prijavi se

prijavi se v svoj račun