Policijsko poročilo 13. julij 2017

7bb50f872c722bd27027827cc9c892e8

Včeraj so bili policisti obveščeni o vlomu v počitniško hišico v Višnji vasi. Lastnik pogreša gotovino.

S prireditvenega prostora v Laškem so neznanci včeraj ponoči ukradli hladilnik ter nekaj miz s klopmi.

Na Legnu je neznanec vlomil v objekt na prostoru za piknike in ukradel več posod za peko ter več različnega električnega orodja.

V popoldanskih urah so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Bukovski vasi na območju Policijske postaje Dravograd. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je nekaj gotovine in zlatnine ter prenosni računalnik.

Danes ponoči smo obravnavali še vlom v prostore kmetijske zadruge na območju Vojnika. Pogrešajo pet motornih žag.

S področja cestnega prometa tokrat poročajo o šestnajstih prometnih nesrečah. V dveh sta se dve osebi huje poškodovali. Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, so zasegli vozili.

Na Ljubečni so včeraj zjutraj obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodovala kolesarka. 56-letna kolesarka je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala z vozišča in trčila v prometno signalizacijo. V trčenju se je huje poškodovala.

Nekaj po 17. uri so hudo prometno nesrečo obravnavali na glavni cesti izven naselja Gornji Dolič. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilne strani in smeri vožnje 65-letne voznice osebnega vozila. Voznica je vozila iz smeri Velenja proti Mislinji. Pri vožnji po rahlem klancu navzgor, v blagem desnem ovinku, je zapeljala v levo na nasprotno smerno vozišče. Takrat je pravilno po desnem smernem vozišču, nasproti pripeljal 32-letni voznik motornega kolesa. Voznica je s sprednjim levim delom vozila čelno trčila v motorista. Izredno hudo poškodovanega voznika so s helikopterjem odpeljali v Univerzitetni klinični center v Maribor. Voznica osebnega vozila se je v trčenju lažje poškodovala.

Včeraj so se ukvarjali tudi z iskanjem pogrešanega 47-letnega moškega z območja Celja, ki so ga šentjurski policisti na podlagi klica občanke ponoči našli v Dramljah.

Na območju Tekačevega so policisti Policijske postaje Rogaška Slatina ponoči izsledili mladoletnega državljana Alžirije, ki je ilegalno vstopil v Slovenijo. Postopek z njim še poteka.

Za konec še obvestilo o dveh najdenih stvareh. Na Policijsko postajo Slovenj Gradec je občan prinesel avtomobilski ključ od vozila znamke Renault, z daljinskim upravljalcem za odklepanje in zaklepanje. Med najdenimi stvarmi imajo tudi gorsko kolo rdeče barve. Kdor pogreša omenjene ključe vozila in kolo naj se oglasi na Policijski postaji Slovenj Gradec.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.