Policijsko poročilo, 13.9.2019

Policija

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 66 interventnih dogodkov. Od tega 17 s področja prometne varnosti, 15 s področja kriminalitete, 16 s področja javnega reda in miru ter ostale dogodke iz področja njihovega dela.

Nesreča pri delu – Radlje ob Dravi

Na območju Radelj ob Dravi se je zgodila delovna nesreča, v kateri se je hudo poškodoval gozdar. O nesreči smo že poročali TUKAJ.

Nesreča pri delu – Marija Gradec

Okoli 16 ure so bili obveščeni, da je prišlo do nesreče v kraju Marija Gradec, kjer se je huje telesno poškodoval 29 letni državljan Slovenije. Do poškodbe je prišlo pri preizkušanju tlaka v cevi za vodo. Poškodovani je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Celje, kjer je ostal na zdravljenju.

Tatvina – Podčetrtek

V kampu na območju Podčetrtka je neznani storilec  v dnevnem času iz parkirane kamp prikolice avstrijskemu državljanu odtujil denarnico v kateri je imel osebne dokumente in okoli 740 evrov gotovine.

Tatvina kolesa – Velenje

Neznani storilec je na območju Velenja odtujil žensko gorsko kolo in s tem lastika oškodoval za okoli 450 evrov.

Tatvina goriva – Slovenske Konjice

Konjiški policisti so obravnavali tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila. Neznani storilec odtujil okoli 500 litrov nafte ter lastnika oškodoval za okoli 750 evrov.

Tatvina – Velenje

V Velenju je neznani storilec odtujil izolacijski material kjer so se opravljala vzdrževalna dela in tako lastnika oškodoval za okoli 2000 evrov.

VIR: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije