Policijsko poročilo, 13.8.2018

policija
Celje, 13. avgust. 2018

Minuli konec tedna so policisti na našem območju obravnavali 27 kaznivih dejanj, 37 kršitev javnega reda in miru ter 31 prometnih nesreč, od tega eno s hudimi telesnimi poškodbami.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami  – Spodnji Razbor

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v petek, nekaj čez  15.  uro,   izven naselja Spodnji Razbor na območju Policijske postaje Slovenj  Gradec.  Do  prometne nesreče je prišlo, ker  je  37-letna voznica osebnega  avtomobila,  ki  je  vozila  iz  smeri  Zgornjega  Razborja proti Podgorju,  izven  naselja Spodnji Razbor,  v ostrem levem ovinku, zapeljala na  nasprotno  smerno  vozišče  in  trčila  v  17-letnega voznika motornega kolesa,  ki  je  pravilno pripeljal nasproti. Motorist se je v trčenju huje poškodoval.

Vlom v stanovanjsko hišo – Sveti Štefan

V petek zvečer smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Svetem Štefanu. Storilec, ki je v hišo vlomil v času ko so bili lastniki na
dopustu, je ukradel gotovino.

Tatvina – Celje

V soboto dopoldne smo bili obveščeni, da je neznani storilec iz odklenjenega osebnega vozila ukradel novo stanovanjsko klimatsko napravo.

Vlom v stanovanjsko hišo – Škofja vas

V Škofji vasi smo v soboto zvečer obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je kos nakita in zbirateljski kovanec.

Požar – Celje

Včeraj, okoli pol dvanajstih, smo bili obveščeni, da je zagorelo v podjetju v Trnovljah.  Ogenj je poškodoval del stroja za izdelavo plastike. V požaru ni bil nihče poškodovan. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Vlom v poslovni objekt – Otiški vrh

Včeraj  smo  bili  obveščeni tudi o vlomu v poslovni objekt v Otiškem vrhu. Storilec je preiskal več prostorov in ukradel nekaj gotovine.

VIR: PU Celje

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.