Policijsko poročilo, 13.3.2020

Policija

V zadnjih 24.urah so na območju Policijske uprave Celje obravnavali  69 interventnih dogodkov.

Požar – Vrbno

V Vrbnem je včeraj zagorela starejša lesena hiša. Ogenj je povzročil za okoli 5.000 € materialne škode. Prve ugotovitve kažejo, da je šlo za požig.

Tatvina kolesa – Celje

Izpred trgovine v Novi vasi v Celju je včeraj neznani storilec ukradel žensko kolo znamke Rog, roza barve. Spredaj na kolesu je nameščena košara.

Tatvina gotovine – Topolšica

V gostinskem objektu na območju Topolšice so obravnavali vlom v garderobno
omarico zaposlene. Storilec je iz omarice ukradel gotovino.

Prometna nesreča – Celje

V križišču Čopove ulice in obvoznice v Celju so sinoči obravnavali prometno nesrečo, v kateri so bila udeležena štiri vozila. 20-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Sevnice, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola, je trčil v kolono treh osebnih vozil, ki so stala pred semaforjem. V trčenju sta bila poškodovana 41-letni voznik in njegova 23-letna sopotnica ter 26-letni voznik osebnega  vozila. Povzročitelj, ki je imel 0,81 miligramov alkohola litru izdihanega zraka, v trčenju ni bil poškodovan. Zaradi suma storitve kaznivega dejanj Nevarna vožnja, ga bodo kazensko ovadili.

Vlom v gostinski lokal – Celje

Ponoči so na Miklošičevi ulici v Celju obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec, ki je v lokal vlomil skozi vhodna vrata, je ukradel denarnico z menjalnim denarjem. Kmalu po vlomu so storilca,  41-letnega moškega doma z območja Sevnice, prijeli in pridržali.

VIR: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.