Policijsko poročilo, 13.2.2019

Policija

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 62 interventnih dogodkov, od tega 7 na Koroškem

S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, eni z lažjimi in enajstih z materialno škodo.

Prometna nesreča s hudimi poškodbami – Celje

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami so včeraj dopoldne obravnavali na Miklošičevi ulici v Celju, kjer je 49-letni voznik manjšega električnega vozila, pri vzvratni vožnji, na hodniku za pešce trčil v 67-letno peško.

Prometna nesreča z lažjimi poškodbami – Levec

Nekaj pred osmo uro zjutraj so v Levcu obravnavali prometno nesrečo v kateri se je lažje poškodoval 71-letni pešec. Vanj je na prehodu za pešce trčil 33-letni voznik osebnega vozila.

Od obravnavanega dogajanja s področja kriminalitete izpostavljajo dva vloma v gostinska lokala, poskus vloma, vlom v klet, požar, drzno tatvino in tri tatvine.

Vloma v gostinska lokala in poskus vloma – Celje

V Celju, na Trubarjevi ulici, so včeraj zjutraj obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je ukradel prazno denarnico. Lastniku je škodo povzročil z razbitjem stekla na vhodnih vratih.

Vlom v gostinski lokal so včeraj obravnavali tudi na Ljubljanski cesti v Celju. V tem primeru je storilec ukradel denarnico z menjalnim denarjem.

V Ozki ulici v Celju so včeraj obravnavali poskus vloma v gostinski lokal. Storilec je poškodoval vhodna vrata.

Drzna tatvina – Celje

Neznanka je včeraj popoldne pozvonila pri stanovalki stanovanjskega bloka na Trubarjevi ulici v Celju in ji ponudila masažo. Medtem, ko jo je
masirala, je v stanovanje vstopila druga ženska in lastnici iz predala garderobne omare ukradla kuverto z gotovino in hranilno knjižico. Občane opozarjamo naj v stanovanja ne spuščajo oseb, ki jih ne poznajo, če pa jih že, naj bodo izjemno previdni.

Požar – Latkova vas

V Latkovi vasi so včeraj nekaj pred 13. uro obravnavali požar v preddverju stanovanjskega objekta. Zagorelo je v prostoru, kjer odlagajo odpadni papir. Papir je zagorel iz za zdaj še neznanega vzroka. V požaru je nastala manjša materialna škoda.

Tatvina – Celje

Na Adamičevi ulici v Celju je neznani storilec iz vozila ukradel več glasbene opreme.

Tatvina – Žiče

Na deponiji v Žičah je neznani storilec s tovornega vozila ukradel več bremenskih trakov, bremensko verigo, kavelj dvigala in paletne vilice.

Ravne na Koroškem – vlom v klet

Ob Suhi, na območju Raven na Koroškem, so obravnavali vlom v klet. Storilec je ukradel vrednejše gorsko kolo.

Tatvina – Celje

Včeraj pozno popoldne je neznani storilec iz garderobe srednje šole v Celju, v času treninga, več oškodovankam ukradel gotovino.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.