Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 13. 10. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 283 klicev občanov. 83 klicev je bilo interventnih.

19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 31 s področja prometne varnosti in 23 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami udeleženih in dvanajst prometnih nesreč z materialno škodo. Dvema voznikoma so zasegli vozilo, ker nista izpolnjevala pogojev za vožnjo v prometu.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali štirikrat. Enega kršitelja so pridržali.

Kriminaliteta

V Celju so obravnavali tatvino denarja iz odklenjenega osebnega vozila, katerega je imel oškodovanec parkiranega na parkirnem prostoru trgovskega centra.

V Celju na Škapinovi ulici, je neznani storilec vlomil v stanovanje iz katerega je odtujil vrednejše predmete nakit in ročne ure v vrednosti za okoli 10.000 €.

V Lutrju – Šentjur pri Celju so obravnavali poskus vloma v hlev. Storilec je povzročil manjšo škodo na ključavnici.

Na Tomšičevi ulici v Slovenj Gradcu je neznani storilec poškodoval več vhodnih vrat v kletnih prostorih.

Nesreča pri delu

Včeraj dopoldne so obravnavali nesrečo pri delu v gozdu v bližini naselja Ožbalt, občina Podvelka, v kateri se je poškodoval moški. Policisti so na kraju ugotovili, da je moški opravljal dela v gozdu s kmetijskim traktorjem in vitlom. Moški se je poškodoval pri padcu s traktorja, ko je nameraval ustaviti traktor, katerega predhodno ni pravilno zavaroval. Poškodovanemu so pomoč nudili gasilci PGD Radlje ob Dravi in Ožbalt in reševalci NMP. O dogodku bodo pilicisti obvestili pristojno državno tožilstvo.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 283 klicev občanov. 83 klicev je bilo interventnih.