Policijsko poročilo, 13.1.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 217 klicev občanov. 51 klicev je bilo interventnih, trije nujni.
Policija

S področja cestnega prometa policisti poročajo o štirih prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in osmih z materialno škodo.

V Zidanem Mostu sta zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo okoli 13. ure trčili dve osebni vozili. V trčenju se je lažje poškodovala sopotnica v vozilu oškodovanega voznika. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

V bližini Šmartinskega jezera na območju Celja so okoli 14. ure obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je pod vplivom alkohola zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebno vozilo, ki je pravilno pripeljalo nasproti. Povzročitelj, ki je imel nekaj več kot eno promilo alkohola v krvi, se v trčenju ni poškodoval. Lažje sta se poškodovala voznik drugega udeleženega vozila in njegov sopotnik. Povzročitelja prometne nesreče bodo kazensko ovadili.

Dobro promilo alkohola v krvi je imel tudi voznik osebnega vozila, ki je danes nekaj čez polnoč zapeljal z vozišča v Topolšici in zdrsel po strmini
ter se ustavil tik pred stanovanjsko hišo. Povzročitelj se je lažje poškodoval. Zaradi povzročitve prometne nesreče sledi obdolžilni predlog, zaradi kršitve odloka, ki prepoveduje gibanje v nočnem času, so mu izdali
še plačilni nalog.

Znova pa pozivajo povzročitelja včerajšnje jutranje prometne nesreče v
semaforiziranem križišču Ceste talcev, Partizanske ceste, Ceste Františka
Foita in Starega trga v Velenju, ki je včeraj ob 6.45 uri, trčil v 60-letno peško in s kraja odpeljal ne da bi ustavil in peški nudil pomoč, da se oglasi na Policijsko postajo Velenje ali pokliče na telefonsko številko 03 898 61 00. Za informacije prosimo tudi morebitne očividce.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali šestkrat.

S področja kriminalitete izpostavljajo tatvino.

V poslovnih prostorih na Kosovelovi ulici v Celju je neznani storilec včeraj zaposleni iz torbice ukradel denarnico z gotovino in dokumenti.

Preberi še:  Kratek statistični pregled dogodkov v zadnjih 24 urah

Policisti poročajo še o o pošteni občanki, ki je včeraj zjutraj na
bankomatu v Slovenj Gradcu našla višjo vsoto denarja. Več tukaj.

VIR: PU Celje

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja

prijavi se

prijavi se v svoj račun