Policijsko poročilo, 13. 1. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so sicer v zadnjih 24. urah prejeli 224 klicev občanov. 49 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 24 s področja prometne varnosti in 2 s področja javnega reda in miru.
policija

S področja cestnega prometa poročajo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih ter petnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvakrat.

Na relaciji Slovenj Gradec – Sele so včeraj zjutraj obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila, ki je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v vozilo, katerega voznik je pravilno pripeljal nasproti.

V popoldanskih urah so prometno nesrečo z lažjimi poškodbami obravnavali v Kostrivnici, kjer je voznik osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, v dolgem desnem nepreglednem ovinku, izgubil oblast nad vozilom. Vozilo je zaneslo na nasprotno smerno vozišče, nakar se je večkrat prevrnilo. Voznik se je v trčenju lažje poškodoval.

Tretjo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so včeraj proti večeru obravnavali v Studencah, kjer sta trčila voznik in voznica osebnega vozila, ki sta se izogibala divjemu prašiču. V trčenju se je lažje poškodovala voznica.

S področja kriminalitete izpostavljajo dva vloma. V Gorjanah je neznani storilec vlomil v dve vinski kleti. Iz ene je ukradel lovski nož, iz druge ničesar.

Naroči se
Obvestilo o
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.