Policijsko poročilo 12. maj 2017

2588ba9d8579390782250bb334029344

Policisti so včeraj obravnavali prometno nesrečo s hudimi poškodbami 17-letnega voznika motornega kolesa. Med vožnjo po Cesti Kozjanskega odreda v Šentjurju je zaradi spuščene stranske kovinske opore za parkiranje, izgubil kontrolo nad upravljanjem motornega kolesa, tako da ga je zaneslo preko bankine v varovalno ograjo. Ob trčenju se je hudo poškodoval. O prometni nesreči bodo podali poročilo na pristojno državno tožilstvo.

V Letušu je detektivka zalotila 76-letnega domačina, ki je povzročal škodo na bližnjem hmeljišču, tako da je izpulil več sadik hmelja. Lastnik nasada je podal predlog za pregon kaznivega dejanja. Po vseh zbranih obvestilih bodo osumljenca kazensko ovadili na pristojno državno tožilstvo.

Na Poženelovi ulici v Laškem smo opravili ogled kraja kaznivega dejanja vlomne tatvine. Neznani storilec je vlomil v klet in iz notranjosti odtujil gorsko kolo, črne barve, znamke Ghost  in kolesarsko čelado. Lastnica nastalo škodo ocenjuje na okoli 270 €.

V Radečah je neznani storilec v noči iz pretekle nedelje na ponedeljek iz odklenjene kleti odtujil gorsko kolo, znamke Scott, modre barve, v vrednosti okoli 200 €.

Kaznivo dejanje tatvine je izvršil tudi neznanec, ki je iz kolesarnice v Žiberniku na območju Rogaške Slatine odtujil trekking kolo, črne barve, znamke Focus, v vrednosti okoli 1.000 €.

V jutranjih urah današnjega dne smo bili obveščeni o tatvini treh sedežnih garnitur s terase picerije na Udarniški ulici v Štorah. Podjetnik je oškodovan za okoli 1.500 €.

Policija vabi vse udeležencem cestnega prometa, predvsem voznike enoslednih vozil, da se to nedeljo ob 10. uri, na poligonu šole vožnje Relax v Otiškem Vrhu pri Dravogradu, udeležijo preventivne aktivnosti in blagoslova motorjev.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.