Policijsko poročilo 12. julij 2017

Včeraj  je  bilo  veliko  govora  o  treh  povoženih medvedjih mladičkih na avtocesti na območju Vranskega. O povoženju le teh policija ni bila obveščeni. Je  pa  sinoči,  okoli  23.  ure,  voznik  osebnega vozila, ki je  po avtocesti vozil v smeri Ljubljane obvestil policijo, da je za izvozom Vransko trčilv  medvedko.  Ta  je  na  kraju  poginila. Voznik v prometni nesreči ni bil poškodovan.

Poleg omenjene so včeraj območju  obravnavali  še  trinajst prometnih nesreč. V dveh sta bili dve osebi lažje poškodovani, ostale so se končale  z  materialno  škodo.  Enemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, so zasegli vozilo.

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru  so policisti ukrepali  petkrat.

Pestrejše dogajanje  so  beležili na področju kriminalitete, natančneje pri vlomih v stanovanjske hiše. Zjutraj  smo  bili  obveščeni,  da  je bilo v zadnjih par dneh v Slatini v Šmartnem  v  Rožni  Dolini vlomljeno v stanovanjsko hišo. Storilec je odnesel LCD televizor.

V dopoldanskem času so obravnavali dva vloma v stanovanjski hiši. V obeh primerih so storilci v hiši vlomili skozi pritlični okni in v obeh primerih ukradli gotovino. En vlom so obravnavali na Polzeli, drugega pa v Letušu.

Pri vlomu na Polzeli sta bili opaženi dve mlajši ženski, daljših temnih las ter  vozilo  Ford  Fiesta,  novejše  izvedbe, bele barve, tujih registrskih oznak.  Isto  vozilo  je  bilo  opaženo  tudi  pri  vlomu v Letušu.  Občane pozivajo  naj  bodo pozorni na vozilo omenjenega opisa. Če ga bodo opazili, naj o tem takoj obvestijo policijo. Za vse informacije se vnaprej zahvaljujejo.

Vlom  v  stanovanjsko  hišo so včeraj obravnavali tudi na območju Mozirja. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je več zlatnine in manjši sef z gotovino.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja