Policijsko poročilo, 12. 9. 2019

Policija

V zadnjih 24 urah so na OKC PU Celje oz. na interventno številko policije za nujne klice 113 sprejeli 228 klicev občanov. V 58 primerih je šlo za interventne dogodke. 18 dogodkov je bilo s področja prometne varnosti, 12 s področja kriminalitete, 18 s področja javnega reda in miru, 10 pa iz ostalih področij dela policije.

Med drugim so obravnavali tudi dve tatvini na območju PP Slovenj Gradec, o čemer smo že poročali TUKAJ.

Tatvina okrasnih pokrovov – Celje

V Celju na avtobusni postaji je 43-letni moški iz več parkiranih avtobusov odmontiral in ukradel 4 okrasne pokrove platišč avtobusov. Pri tatvini so ga zalotili občani in zadržali do prihoda policistov.

Zasega vozil – Velenje

V Velenju so policisti ustavili 46-letnega voznika osebnega avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako je vozil pod vplivom alkohola. Policisti so mu zasegli vozilo, napisali pa bodo tudi obdolžilni predlog.

Tudi drugi zaseg vozila so odredili velenjski policisti. 61-letni voznik osebnega avtomobila je prav tako vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo zaseženo, policisti pa bodo tudi zanj napisali obdolžilni predlog na sodišče.

Vir: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije