Policijsko poročilo, 12.8.2019

Policija

Ta konec tedna so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 254 interventnih dogodkov. Največ v petek.

Petek, 9. avgust 2019

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Raduše

Prvo prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami so obravnavali okoli 15.30 ure, v Radušah, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec. V nesreči je bil udeležen 27-letni voznik neregistriranega kros motorja, ki je izgubil oblast nad vozilom, padel in se hudo poškodoval.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Ljubno ob Savinji

Drugo prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami so obravnavali nekaj po 16. uri, na regionalni cesti izven naselja Ljubno ob Savinji. 20-letni voznik je vozil iz smeri Luč proti Ljubnem ob Savinji. V dolgem desnem nepreglednem ovinku, je začel prehitevati vozili, ki sta vozili pred njim. V tistem trenutku je nasproti pravilno pripeljal 27-letni voznik osebnega vozila. Vozili sta čelno trčili. V trčenju se je huje poškodovala 26-letna sopotnica v vozilu 27-letnega voznika.

Tatvina denarnice – Podčetrtek

V Podčetrtku je neznani storilec iz odklenjene kamp prikolice ukradel denarnico z dokumenti in večjo vsoto gotovine.

Vloma v stanovanje – Velenje

V obdobju zadnjih nekaj tednov je bilo v stanovanjskem bloku na Kardeljevem trgu v Velenju vlomljeno v dve stanovanji. Iz enega je storilec ukradel več gotovine in zlatnine iz drugega pa bančno kartico.

Zaseg kolesa – Šentrupert

V popoldanskih urah so bili policisti obveščeni o kolesarju na avtocesti. V bližini uvoza v Šentrupertu so izsledili 28-letnega državljana Črne Gore, ki je po odstavnem pasu potiskal žensko gorsko kolo znamke Nakamura, tip Platinum Cross, črno modre barve, za katerega je povedal, da ga je ukradel na območju Žalca. Kolo je na Policijski postaji Žalec. Lastnika oziroma lastnico pozivajo, da ga pride iskat z dokazili o lastništvu.

Kolo Nakamura
FOTO: PU Celje

Najden motoristični kovček – Podvin pri Polzeli

Na Policijsko postajo Žalec je občan prinesel motoristični kovček znamke Kappa. Lastnika čaka na Policijski postaji Žalec.

Motoristični kovček
FOTO: PU Celje

Sobota, 10. avgust 2019

Tatvina kolesa z motorjem – Polzela

V soboto zjutraj so bili obveščeni o tatvino kolesa z motorjem, znamke Tomos Flexer, rdeče barve, registrskih številk CE OZ Z5. Storilec je zaklenjeno kolo z motorjem ukradel izpod balkona stavbe na Glavnem trgu na Polzeli.

Vlom v stanovanje – Celje

Na Milčinskega ulici v Celju so obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka, od koder je neznani storilec ukradel nekaj gotovine in zlatnine.

Nesreča pri delu – Trobni dol

Pri košnji trave na izjemno strmem travniku v Trobnem dolu, na območju Policijske postaje Laško, se je včeraj popoldne smrtno poškodoval 78-letni domačin. Pri košnji mu je zdrsnilo in je padel pod kosilnico. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

Nedelja, 11. avgust 2019

Včeraj zjutraj so policisti bili obveščeni, da je neznani storilec ponoči vlomil v dva gostinka lokala v Celju. V enem primeru je ukradel predal z menjalnim denarjem, v drugem pa dva mobilna telefona in več cigaret.

Tatvina kolesa z motorjem – Šmartno ob Paki

Izpred stanovanjske hiše v Šmartnem ob Paki je storilec ukradel kolo z motorjem znamke Tomos APN, registrskih številk CE ET49.

Tatvina traktorskih delov – Olimje

S traktorja, parkiranega pod gospodarskim poslopjem v Olimju, je neznani storilec ukradel luči in akumulator.

Poškodba v gorah – Ojstrica

18-letni alpinistki se je v steni Ojstrice odtrgal oprimek in je padla dobrih 10 metrov v globino. Pri padcu se je hudo poškodovala. Pri reševanju so sodelovali predstavniki Gorske reševalne službe Celje. Hudo poškodovana 18-letnica, doma z območja Kamnika, je na zdravljenju v UKC Ljubljana.

Rop – Celje

Policijsko poročilo zaključujemo s podatki o sinočnjem ropu, ki soga nekaj čez 22. uro obravnavali v gostinskem lokalu v mestnem parku v Celju. Dva zamaskirana neznanca, oblečena v temnejše hlače in temnejši jopici s kapucama, ki sta govorila slovensko, sta vstopila v gostinski lokal. Eden je s pištolo zagrozil zaposleni in zahteval gotovino. Ko sta dobila denar sta pobegnila.

VIR: PU Celje, Milena Trbulin

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.