Policijsko poročilo, 12. 7. 2019

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
E-pošta
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Od zadnjega poročanja so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 8 prometnih nesreč, od tega 1 s hudimi telesnimi poškodbami. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petkrat. S področja kriminalitete poročajo o 11 kaznivih dejanjih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Zavodnje

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v Zavodnjah na območju Velenja. 37-letni voznik motornega kolesa je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel ter se pri padcu hudo telesno poškodoval.

Požar – Šmarje pri Jelšah

Včeraj so policisti poročali tudi o požaru v Brecljevem v Šmarju pri Jelšah, kjer je zagorelo gospodarsko poslopje. Policisti in kriminalisti so z ogledom kraja požara ugotovili, da je vzrok požara samovžig v notranjosti valjastih bal, požar pa se je nato razširil na celotno gospodarsko poslopje. Na gospodarskem objektu je ob požaru nastala velika materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša vsaj 150.000 €. Uničen je celoten gospodarski objekt, več električnih mizarskih strojev, živalska krma ter nekaj drugih strojev in naprav.

Tatvina skuterja – Velenje

V Velenju je bil odtujen skuter modre barve LONGIJA FAJERFOKS  reg, štev, MB OJ-A7 vreden okoli 600 EUR..

Tatvina kolesa – Ravne na Koroškem

Tatvino kolesa so obravnavali policisti PP Ravne na Koroškem. Kolo je bilo odtujeno iz kolesarnice stanovanjskega bloka.

Tatvina – Celje

V Celju so nepridipravi iz parkiranega osebnega avtomobila odtujili brisalce vetrobranskega stekla.

Vlom v gostinski lokal – Šentjur

V Šentjurju je bilo vlomljeno v gostinski lokal. Odtujen je bil menjalni denar.

Vlom v stanovanjsko hišo – Mozirje

Mozirski policisti so opravili ogled vloma v stanovanjsko hišo. Neznani storilci so pregledali prostore ter odtujili več električnega orodja.

Iz iste kategorije

Iz istega kraja

Close Menu