Policijsko poročilo, 12. 4. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 299 klicev občanov. 79 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 29 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 33 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Včeraj, okoli 18.30 ure, so izven naselja Bevče obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je hudo poškodoval voznik trikolesa. Prometno nesrečo je povzročil 69-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Arje vasi proti Velenju. Izven naselja Bevče je začel prehitevati tovorno vozilo, pri tem pa spregledal voznika trikolesa, ki je vozil za njim in je tudi že prehiteval. Voznik osebnega vozila je s prednjim levim delom vozila oplazil desni bok trikolesa, zaradi česar je 42-letni voznik trikolesa izgubil ravnotežje, padel po vozišču in se hudo poškodoval.

V Slovenskih Konjicah so obravnavali vlom v trafiko. Storilec je ukradel okoli 200 zavojev cigaret in 10 škatel elektronskih cigaret. Lastnici je z dejanjem povzročil za najmanj 6.000 € škode.

V Celju je neznani storilec iz dveh delavnic podjetja ukradel več različnega orodja.

Z delovišča v Kasazah je neznani storilec ukradel dobrih 50 metrov električnega kabla.

Na območju Planine pri Sevnici so obravnavali tatvino. Iz rezervoarjev dveh traktorjev in delovnega stroja je neznanec ukradel okoli 170 litrov goriva. Ukradel je še hidravlično poteznico, manjši kompresor in nekaj gozdarskih verig.

Vir: PU Celje