Policijsko poročilo, 12.3.2020

Policija

V zadnjih 24. urah so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 77 interventnih dogodkov.

Nesreča pri delu – Laško

Na območju Laškega so v dopoldanskih urah obravnavali nesrečo pri delu. 82-letni moški je nameraval na traktorju očistiti kolesa, ker ni uporabil ročne zavore, je traktor vzvratno zdrsel po dvorišču  in 82-letniku z zadnjimi kolesi zapeljal čez prsni koš ter ga hudo poškodoval.

Tatvina- Celje

Na eni od celjskih osnovnih šol so obravnavali tatvino denarnice. Najverjetneje jo je ukradel neznani moški, ki ga je učiteljica, ko se je z učenci z igrišča vrnila v razred, opazila pred učilnico. V denarnici je imela poleg gotovine še dokumente ter bančno kartico.

Požar – Rogaška Slatina

Okoli 16.30 ure so bili obveščeni, da je v Žahenbercu, na območju Policijske postaje Rogaška Slatina, zagorel hlev. Pred ognjem so domači uspeli pravočasno rešiti živino in traktor. Vzrok požara še ni znan, ogled bodo opravili danes.

Rop – Celje

Okoli 17. 30 ure so bili obveščeni o ropu trgovine na Kocbekovi ulici v Celju. Neznan moški, visok okoli 185 cm, izredno vitke postave, oblečen v črno jakno s črno kapuco, oprijete črne trenirka hlače, z medicinsko masko na obrazu, je vstopil v trgovino, s sprejem posprejal prodajalko in iz blagajne ukradel denar. Po ropu je odšel v neznano smer.

Zasega vozil – Celje

V Celju so včeraj zasegli dve vozili in sicer vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, neregistrirano osebno vozilo, z nameščenimi registrskimi tablicami, ki pripadajo drugemu vozilu ter vozniku, ki je vozil kljub ukrepu začasnega odvzema vozniškega dovoljenja.

VIR: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.