Policijsko poročilo, 12. 2. 2019

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
E-pošta
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 58 interventnih dogodkov. Od obravnavanega dogajanja s področja kriminalitete izpostavljamo pet vlomov v objekte, štiri vlome v vozila, dve tatvini ter zaseg tablet.

S področja cestnega prometa poročamo o dveh zasegih vozil.

V Žalcu so včeraj v dopoldanskih urah zasegli neregistrirano osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, na območju Dramelj pa voznici, ki je prav tako vozila brez vozniškega dovoljenja.

Vloma v stanovanjski hiši – Tolsti vrh, Prožinska vas

V Tolstem vrhu pri Mislinji je neznani storilec skozi okno vlomil v nenaseljeno   stanovanjsko hišo. Ukradel je diatonično harmoniko. Vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo so včeraj obravnavali tudi v Prožinski vasi, kjer je storilec ukradel daljnogled.

Vloma v gostinska lokala – Celje

Danes zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v dva gostinka lokala v Celju, in sicer na Opekarniški ulici in Ljubljanski cesti. Iz lokala na Ljubljanski cesti je storilec ukradel menjalni denar, podatkov o tem, kaj je storilec ukradel iz gostinskega lokala na Opekarniški ulici, še nimamo.

Vlom v gradbena zabojnika – Šoštanj

V Šoštanju je neznani storilec vlomil v ograjen prostor delovišča in nato v dva gradbena zabojnika. Ukradel je vibracijsko ploščo, motorno žago, udarno kladivo in več drugega orodja, s čimer je lastnikom povzročil za dobrih 10.000 € škode.

Tatvina bakrenih žlebov – Celje
Na Cesti na Dobrovo v Celju je neznanec s strehe stanovanjske hiše ukradel bakrene žlebove.

Tatvina goriva – Velenje

Na območju Velenja je neznani storilec iz rezervoarja tovornega vozila ukradel dobrih 150 litrov nafte.

Vlomi v osebna vozila – Celje

Celjski policisti so včeraj obravnavali štiri vlome v osebna vozila. Dva na Ulici XIV divizije in dva na Partizanski ulici. Storilec ni ukradel ničesar vrednejšega, škodo je lastnikom povzročil z razbitjem stekel.

Zaseg tablet – Celje

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so sinoči v Celju obravnavali  50-letnega romunskega voznika osebnega vozila in dva sopotnika. Pri postopku so ugotovili, da je imel 40-letni sopotnik pri sebi večjo količino tablet, ki so uvrščene na seznam prepovedanih drog. 40-letnika bodo kazensko ovadili.

 

Nadzor cestnega prometa

V AD-HOC nadzoru, ki so ga policisti včeraj, med 6.30 in 9.30, izvajali na celotnem območju policijske uprave Celje so zaznali 45 kršitev voznikov, ki med vožnjo niso uporabljali varnostnih pasov, 32 kršitev zaradi uporabe telefona med vožnjo, 15 kršitev voznikov do pešcev in 91 kršitev pešcev. S podobnimi nadzori bodo redno nadaljevali tudi v prihodnje.

Iz iste kategorije

Iz istega kraja

Close Menu