Policijsko poročilo, 12.1.2015

Policijsko poročilo PU Celje, 12.1.2015

0e055015385980da4e111a90c5284edc

Pregled dogodkov, 12. januar 2015

 

V petek zjutraj so policisti bili obveščeni o vlomu v trafiko v Velenju, od koder je neznani storilec odnesel za dobrih 5.000 € cigaret.

 

V Gorici pri Šmartnem je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel 150 € gotovine.

 

V soboto so policisti PU Celje na Levstikovi ulici v Celju obravnavali vlom v poslovno stanovanjski objekt. Storilec je ukradel tri kolesa in sicer žensko gorsko kolo znamke Douglas, žensko treking kolo znamke Altrix z otroškim sedežem in žensko kolo znamke Rog Pony.

 

V Jazbinah, na območju Policijske postaje Šentjur, je neznanec vlomil v vikend in iz kletnih prostorov ukradel kosilnico, vredno okoli 2.500 €. Na Kovaški ulici v Zrečah so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo več vrednejših kosov nakita in več zlatnikov.

 

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti v soboto obravnavali tudi v Dolenji vasi pri Preboldu. Storilec je odnesel dve moški in eno žensko uro, prenosni računalnik in denarnico z gotovino.

 

Včeraj so bili obveščeni še o tatvini goriva. Neznani storilec ga je ukradel iz rezervoarja avtobusa, parkiranega na parkirišču v Selskem vrhu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice.

Preberi še:  Prometna nesreča s smrtnim izidom

Več iz istega kraja