Policijsko poročilo, 12.1.2015

Policijsko poročilo PU Celje, 12.1.2015

0e055015385980da4e111a90c5284edc

Pregled dogodkov, 12. januar 2015

 

V petek zjutraj so policisti bili obveščeni o vlomu v trafiko v Velenju, od koder je neznani storilec odnesel za dobrih 5.000 € cigaret.

 

V Gorici pri Šmartnem je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel 150 € gotovine.

 

V soboto so policisti PU Celje na Levstikovi ulici v Celju obravnavali vlom v poslovno stanovanjski objekt. Storilec je ukradel tri kolesa in sicer žensko gorsko kolo znamke Douglas, žensko treking kolo znamke Altrix z otroškim sedežem in žensko kolo znamke Rog Pony.

 

V Jazbinah, na območju Policijske postaje Šentjur, je neznanec vlomil v vikend in iz kletnih prostorov ukradel kosilnico, vredno okoli 2.500 €. Na Kovaški ulici v Zrečah so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo več vrednejših kosov nakita in več zlatnikov.

 

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti v soboto obravnavali tudi v Dolenji vasi pri Preboldu. Storilec je odnesel dve moški in eno žensko uro, prenosni računalnik in denarnico z gotovino.

 

Včeraj so bili obveščeni še o tatvini goriva. Neznani storilec ga je ukradel iz rezervoarja avtobusa, parkiranega na parkirišču v Selskem vrhu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.