Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 14. 02. 2022

Fotografija je simbolična

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 812 klicev občanov. 170 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

31 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 66 s področja prometne varnosti in 48 s področja javnega reda in miru.

Petek, 11. februar 2022

Petek je minil v znamenju tatvin drevja.

V gozdu na območju Podgorja pri Slovenj Gradcu je neznani storilec posekal devet smrek in jih odpeljal.

V Vitanjskem Skomarju je neznani storilec posekal in ukradel okoli 50 let star bor.

Sobota, 12. februar 2022

V soboto zjutraj so bili obveščeni o vlomu v skladišče gostinskega lokala v Slovenj Gradcu. Storilec je ukradel več različnih alkoholnih pijač.

Okoli poldneva so bili obveščeni o pogrešanju 52-letnega moškega na območju Sv. Vida, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, ki je v petek odšel na sprehod in se ni vrnil . V sodelovanju z gorskimi reševalci, gasilci in lovci so pregledali območje, kamor je običajno hodil. Pogrešanega 52-letnika so našli mrtvega na območju Sv. Vida. Najverjetneje mu je na stezi zdrsnilo in je padel po strmem pobočju.

V noči iz sobote na nedeljo sm na Ljubečni obravnavali vlom v trgovino. Storilec je ukradel nekaj oblačil in nekaj cigaret. Lastnikom je škodo povzroči še s poškodovanjem dvojnih vrat.

Nedelja, 13. februar 2022

V dopoldanskih urah je v Podlogu pod Bohorjem zagorelo osebno vozilo. Do požara je prišlo zaradi napake na električni napeljavi. Ogenj je vozilo v celoti uničil.

Okoli 15. ure so bili obveščeni o požaru stanovanjske hiše v Črnovi. Požar je uničil prizidek hiše z ostrešjem. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi kratkega stika na električni napeljavi. Tuja krivda je izključena.

Dogodki